Advies, ontwerp en realisatie tuin Winterberg
07 november 2022 
in VHCM

Advies, ontwerp en realisatie tuin Winterberg

Project: Advies, ontwerp en realisatie tuin te Winterberg

Opdrachtgever: privé

Omschrijving:

Voor een relatie heeft VHCM een advies en ontwerp gemaakt voor de realisatie van zijn tuin bij zijn nieuwe woning te Winterberg. Uitdaging was met name dat er aan de achterzijde een hoogteverschil op te vangen was van 3,5 m.

Het ontwerp is goedgekeurd en VHCM heeft hiervoor offerten opgevraagd bij uitvoerende partijen. Tevens zal nu ook de realisatie door VHCM begeleid worden, alsmede de financiële afwikkeling.Over de schrijver
VHCM heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor haar relaties, ook internationaal (ruim 35 jaar ervaring met projecten in Duitsland).Wij leveren specialisten in Projectmanagement in Civiele en Bouwkundige Projecten met een sterke focus op Kwaliteit, Structuur, Planning, Proces en uiteraard op het door jouw gewenste resultaat.Door de duidelijke visie, overtuigingskracht, pragmatische inslag en sterke ervaring in het gehele bouwproces, realiseren wij de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers.Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid is.Jouw rendement en tevredenheid zijn key.
Reactie plaatsen