Center Parcs; inventarisatie uitbreidingsmogelijkheden diverse parken.
12 juni 2023 
in VHCM

Center Parcs; inventarisatie uitbreidingsmogelijkheden diverse parken.

Welkom bij ons project: Uitbreiding van Center Parcs!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Center Parcs plannen heeft om een aantal van haar parken uit te breiden. Om dit te realiseren, zal er een grondige haalbaarheidsstudie worden uitgevoerd, met speciale aandacht voor de volgende aspecten:

  1. Energiebehoefte: We onderzoeken wat er momenteel aanwezig is en welke aanvullende energiebronnen nodig zijn voor de uitbreiding.
  2. Realisatiemogelijkheden: We kijken naar de beste manieren om deze energiebehoefte te realiseren.
  3. Alternatieven: We verkennen mogelijke alternatieven om onder andere de energiebehoefte op een duurzame en efficiënte manier aan te pakken.
  4. Kostenraming: We bieden een inschatting van de kosten voor zowel ondergrondse- als bovengrondse infrastructuur.

VHCM werkt namens Center Parcs, in samenwerking met Van Heteren Recreatie BV, aan het onderzoek van zes vooraf geselecteerde locaties. We stellen een gedetailleerd rapport op waarin bovengenoemde punten worden behandeld, samen met ons advies en een kostenraming. We beginnen met een locatie in België, gevolgd door de Nederlandse parken.


Als eerste stap hebben we een overzichtelijk informatiedocument samengesteld, waarin we de nieuwste en meest innovatieve mogelijkheden verkennen op het gebied van stroomvoorziening en andere essentiële aspecten zoals water, riolering en verharding.

Deze op te stellen rapportage zal door onze opdrachtgever Center Parcs als basis dienen om weloverwogen beslissingen te nemen over het ontwerp en de uitvoering van de potentiële uitbreidingen.

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over dit spannende project en nodigen u uit om verder te verkennen op onze website voor onze andere opdrachten die wij uitvoeren.


Over de schrijver
VHCM heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor haar relaties, ook internationaal (ruim 35 jaar ervaring met projecten in Duitsland).Wij leveren specialisten in Projectmanagement in Civiele en Bouwkundige Projecten met een sterke focus op Kwaliteit, Structuur, Planning, Proces en uiteraard op het door jouw gewenste resultaat.Door de duidelijke visie, overtuigingskracht, pragmatische inslag en sterke ervaring in het gehele bouwproces, realiseren wij de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers.Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid is.Jouw rendement en tevredenheid zijn key.
Reactie plaatsen