Vakantiepark Müden
03 december 2023 
in VHCM

Vakantiepark Müden

Innovestment gaat een vakantiepark en een bestaande camping ontwikkelen te Müden, nabij de Lüneburgerheide te Duitsland. Het park zal in 2 fasen gerealiseerd worden. In fase 1 wordt de bestaande camping opnieuw ingericht. In fase 2 worden ongeveer 90 woningen gerealiseerd, allen high end in kwaliteit.

Voor de vakantievilla’s op dit park zal er gebruik worden gemaakt van modulaire bouw. Modulaire bouwmethodes zorgen voor 90% minder afval in vergelijking met traditionele bouwmethodes. Door de modulaire bouwwijze worden de villa’s kant-en-klaar geleverd op het park. Hierdoor kunnen ze binnen enkele dagen worden geïnstalleerd en klaar worden gemaakt voor gebruik.

Vakantiepark Müden


VHCM heeft de opdracht gegund gekregen om het gehele proces te begeleiden. Het betreft de volgende werkzaamheden:

  • Ontwerpoptimalisatie buitenruimte en plattegrond in overleg met betrokken partijen
  • Vaststellen definitief ontwerp 
  • Communicatie met diverse instanties en partijen op locatie 
  • Begeleiding van realisatie civiele deel 
  • Afstemming met projectleider bouw 
  • Planningsafstemming met betrokken partijen
  • Kwaliteitscontrole en voortgangscontrole 
  • Financiële begeleiding aannemer civiel


Vakantiepark MüdenRealiseer jouw visie met VHCM:

Onze meer dan 35 jaar ervaring in projectmanagement en vastgoedontwikkeling garanderen kwaliteit en succes voor jouw project. Ons deskundige team staat klaar om jouw nationale of internationale projecten aan te pakken. Neem contact op en laat VHCM jouw project naar nieuwe hoogten brengen!

Met vriendelijke groet, mit freundlichen grüßen, kind regards,

ing. J. van Haeften (Hans) MSVI-REE

VHCM BV

Websitewww.vhcm.eu 
Kantoor NLUtrechtseweg 249, 6812 AE Arnhem
Kantoor BelgiëKnokkestraat 620, 8300 Knokke
Telefoonnummer+31 6 4612 0829


Over de schrijver
VHCM heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor haar relaties, ook internationaal (ruim 35 jaar ervaring met projecten in Duitsland). Wij leveren specialisten in Projectmanagement in Civiele en Bouwkundige Projecten met een sterke focus op Kwaliteit, Structuur, Planning, Proces en uiteraard op het door jouw gewenste resultaat. Door de duidelijke visie, overtuigingskracht, pragmatische inslag en sterke ervaring in het gehele bouwproces, realiseren wij de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers. Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid is. Jouw rendement en tevredenheid zijn key.
Reactie plaatsen