Weitblick Apartments Neuastenberg
19 december 2021 
in VHCM

Weitblick Apartments Neuastenberg

In Winterberg-Neuastenberg komt op een geweldige locatie een gebouw met 16 appartementen. De appartementen kijken uit aan de zuidzijde op een de skipiste.

VHCM heeft de opdracht verkregen om het civiele ontwerp af te stemmen met Stadtwerke Winterberg, de uitgangspunten voor het ontwerp op te stellen, het ontwerp om het gebouw heen vorm te geven, advisering te geven over kabels en leidingen, de advisering te verzorgen bij de keuze van de aannemer en de begeleiding van de realisatie te verzorgen. De financiële afwikkeling met de nog te kiezen civiele aannemer behoort tevens tot ons takenpakket.

Betrokken partijen:

  • SPARCS Leisure Development
  • Upland Parcs
  • Architekturbüro Helga Köster-SaureOver de schrijver
VHCM heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor haar relaties, ook internationaal (ruim 35 jaar ervaring met projecten in Duitsland).Wij leveren specialisten in Projectmanagement in Civiele en Bouwkundige Projecten met een sterke focus op Kwaliteit, Structuur, Planning, Proces en uiteraard op het door jouw gewenste resultaat.Door de duidelijke visie, overtuigingskracht, pragmatische inslag en sterke ervaring in het gehele bouwproces, realiseren wij de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers.Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid is.Jouw rendement en tevredenheid zijn key.
Reactie plaatsen