Vakantiepark UplandParcs Winterberg
28 november 2021 
in VHCM

Vakantiepark UplandParcs Winterberg

UplandParcs Winterberg, bestaand uit 55 luxe recreatievilla’s welke grotendeels met wellness uitgerust worden, word gerealiseerd tussen de skiliften en het stadscentrum van Winterberg. Een dergelijke toplocatie komt maar zelden voor.

VHCM begeleid dit project al vanaf de start. Van ontwerp buitenruimte inclusief optimalisatie, raming realisatie, keuze civiele aannemer en begeleiding tijdens de realisatie. Afstemming met alle betrokken partijen zoals Stadtwerke, Wasserwerke, Westnetz, HB Bau (uitvoerende partij bouw woningen), Solidhome (modulaire woningen) en Van Heteren Recreatie (aannemer realisatie buitenruimte). Naast de begeleiding en afstemming op locatie verzorgt VHCM ook de financiële afhandeling namens de opdrachtgever.

Betrokken partijen:

  • Van Heteren Recreatie (aannemer Civiel)
  • HB Bau (aannemer bouw)
  • Terrastab (funderingen)
  • Westnetz (Stroomvoorziening)
  • Homann Architecten (bouwbegeleiding en keuring)
Over de schrijver
VHCM heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor haar relaties, ook internationaal (ruim 35 jaar ervaring met projecten in Duitsland).Wij leveren specialisten in Projectmanagement in Civiele en Bouwkundige Projecten met een sterke focus op Kwaliteit, Structuur, Planning, Proces en uiteraard op het door jouw gewenste resultaat.Door de duidelijke visie, overtuigingskracht, pragmatische inslag en sterke ervaring in het gehele bouwproces, realiseren wij de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers.Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid is.Jouw rendement en tevredenheid zijn key.
Reactie plaatsen