Vakantiepark EuroParcs Biggesee Attendorn
29 november 2021 
in VHCM

Vakantiepark EuroParcs Biggesee Attendorn

EuroParcs ontwikkelt haar eerste vakantiepark in Duitsland en heeft hiervoor de familiecamping Biggesee-Waldenburg in Sauerland aangekocht.

Met de overname van camping Biggesee-Waldenburg in Duitsland doet EuroParcs Group een belangrijke stap op de ambitieuze groeikoers waarmee het bedrijf in 2030 het beste en grootste vakantieparkmerk van Europa wil zijn. EuroParcs Biggesee-Waldenburg in Attendorn wordt ontwikkeld tot een modern, hoogwaardig vakantiepark dat unieke natuurervaringen combineert met een hoog niveau van comfort. “De locatie onderscheidt zich door zijn unieke ligging aan de oever van de Biggesee en is een perfecte uitbreiding van onze bestaande vakantieparkportfolio in Europa”, zegt Andries Bruil, CCO van EuroParcs. “We zijn enorm verheugd dat we met dit nieuwe vakantiepark nu ook in Duitsland verrassende en onvergetelijke vakantiebelevenissen kunnen creëren voor onze gasten.”

Vakantiepark EuroParcs Biggesee Attendorn

Op het grondstuk van de bestaande camping worden als eerste nieuwe woningen geplaatst. Voor het tweede deel wat is aangekocht, dient het Bebauungsplan aangepast te worden. Inmiddels is dit proces in gang gezet.

VHCM heeft de opdracht verkregen dit project vanaf de start te begeleiden. Van ontwerp buitenruimte inclusief optimalisatie in het technisch ontwerp, raming realisatiekosten, keuze voor de Civiele aannemer en begeleiding tijdens de realisatie. Hiervoor zal een nauw overleg dienen plaats te vinden met de betrokken instanties zoals bijvoorbeeld Stadtwerke Attendorn, Wasserwerke en Kreis Olpe.

Bekijk hier de beelden van voormalig camping:


Over de schrijver
VHCM heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor haar relaties, ook internationaal (ruim 35 jaar ervaring met projecten in Duitsland).Wij leveren specialisten in Projectmanagement in Civiele en Bouwkundige Projecten met een sterke focus op Kwaliteit, Structuur, Planning, Proces en uiteraard op het door jouw gewenste resultaat.Door de duidelijke visie, overtuigingskracht, pragmatische inslag en sterke ervaring in het gehele bouwproces, realiseren wij de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers.Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid is.Jouw rendement en tevredenheid zijn key.
Reactie plaatsen