Hans van Haeften - VHCM

Projectmanagement 

in Civiele en Bouwkundige Projecten

Focus op Resultaat

Hans van Haeften

Over Hans van Haeften

Eigenaar en Oprichter - VHCM

Hans van Haeften MSV is een sterke professional, die altijd invulling wenst te geven aan het realiseren van oplossingen. Als vader van een groot gezin, zelf afkomstig uit een nog grotere familie is hij van jongs af aan getraind altijd naar mogelijkheden kijken, en fouten te zien als leermomenten.  

Dit heeft hem in de ruim 38 jaar dat hij als expert werkzaam is in onder andere Nederland en Duitsland, gevormd tot de prettige persoonlijkheid die hij vandaag is.  

Dit is dan ook de grondslag dat VHCM, wat door hem is opgericht, sinds de start steeds groei en ontwikkeling heeft geconcretiseerd, omdat het voor iedere opdrachtgever en samenwerkingspartner een meerwaarde oplevert.  

Dit wordt altijd weer teruggegeven in de gesprekken, omdat samenwerken met Hans wordt gevoed wordt door zijn kennis en expertise, maar vooral door zijn persoonlijke betrokkenheid bij het totale proces, van idee tot realisatie.  

Gestart in het eigen familiebedrijf, in alle facetten hierin opgeleid,  en vanaf zijn 14e reeds actief mee naar de bouwplaats. Dat heeft ervoor gezorgd dat geen enkele grond, exploitatie, vergunning of uitvoering van welke bouwkundige ontwikkeling dan ook bij hem vragen oproept.  

De Duitse cultuur en taal is er eveneens vanaf dat prille begin zo ingebracht, en dat is nu de reden dat Hans niet alleen met de eigenaar, de ontwikkelaar of de leverancier de beste overeenkomsten kan afsluiten en uitvoeren, maar bijvoorbeeld ook met de burgemeester van het dorp optimale afstemming realiseert, omtrent de realisatie van het project.  

Juist door zijn op de marktgerichte inzichten, enorme vakkennis, grote netwerk en waardevolle begeleiding van ieder project is Hans van grote waarde gebleken voor zijn samenwerkingspartners.  

Vandaar ook dat bij ieder nieuw project wat wordt opgestart hij als eerste gebeld wordt, want als hij het een renderend idee vindt, dan is dat ook zo. Niet alleen kan Hans de tekeningen en ontwerpen lezen en begeleiden vanaf het allereerste ontwerp, hij weet ook precies welke grond geschikt is voor welk project, welke bewerking er nodig is, of welke samenwerkingen van belang zijn voor het beste resultaat. 

Dit tezamen maakt VHCM als begeleider van vastgoedprojecten de beste partner, en wordt ieder opgeleverd project een referentietraject waar door de opdrachtgever met veel plezier op teruggekeken wordt, omdat het voor elke stakeholder het gewenste resultaat heeft gerealiseerd. 

Gedreven door Resultaat

VHCM heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor haar relaties, ook internationaal (ruim 35 jaar ervaring met projecten in Duitsland). 

Wij leveren specialisten in Projectmanagement in Civiele en Bouwkundige Projecten met een sterke focus op Kwaliteit, Structuur, Planning, Proces en uiteraard op het door jouw gewenste resultaat.

Door de duidelijke visie, overtuigingskracht, pragmatische inslag en sterke ervaring in het gehele bouwproces, realiseren wij de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid is.

Jouw rendement en tevredenheid zijn key.

Wat zeggen onze partners

We werken sinds 2018 met Hans samen bij verschillende projecten. Naast de Nederlandse expertise heeft Hans een uitgebreide Duitse kennis op zijn werkgebied. De samenwerking verloopt prettig en professioneel en vanuit dat oogpunt kunnen we Hans van harte aanraden.


bastiaan-taselaar VHCM
Bastiaan Taselaar, eigenaar van UplandParcs

Van Heteren Recreatie heeft met VHCM samengewerkt op meerdere projecten binnen de recreatieve sector. De persoonlijke aanpak, het contact en de gewenste resultaten die vooraf gesteld waren, zijn allen naar ruime tevredenheid behaald. De kennis en ervaring van VHCM waren een welkome aanvulling op de onze. Het sparren over mogelijkheden, bespreken van meer/minderwerk, bespreken van planning en kwaliteit waren soms zwaar, maar hebben altijd tot een verbetering geleid. Wij kunnen de inzet van VHCM op uw projecten van harte aanbevelen en hopen zelf nog veel projecten samen te mogen realiseren!

Theo Huis in 't Veld VHCM
Theo Huis in 't Veld, Van Heteren Recreatie

Overtuigd? Kom in contact