Bouw Expathotel te Spanbroek Noord-Holland
29 augustus 2022 
in VHCM

Bouw Expathotel te Spanbroek Noord-Holland

Opdrachtgever: S&A Real Estate BV / COARE / AMMO Hybride Bouw BV

In Spanbroek, gemeente Opmeer Noord-Holland, wordt aan de Waterkant 54 een expathotel gerealiseerd. Het expathotel wordt als short stay woningproject gebouwd. Centraal gelegen in het dorp, zullen hier 64 eenpersoonskamers ontstaan met grote ramen, een moderne keuken, badkamer en met alle luxe voorzien.

In het gebied is de vraag naar tijdelijke woningen voor buitenlandse werknemers al jaren groot. Deze éénpersoons wooneenheden zijn daarom ideaal om een tijdelijk verblijf te kunnen bieden.

Omdat er duurzaam gebouwd moet worden met het oog op de toekomst, is dit een van de speerpunten van dit project. Uiteraard wordt er energieneutraal en modulair gebouwd. Hiervoor is AMMO Hybride Bouw BV ingeschakeld.

VHCM werkt met AMMO Hybride Bouw BV nauw samen op hun projecten, en is voor dit project gevraagd om als realisatiemanager de bouw te begeleiden. Hoofdtaak is de afstemming tussen alle betrokken partijen te optimaliseren, inbreng van kennis, kunde en ervaring voor de civieltechnische onderdelen en de begeleiding tijdens realisatie tot en met oplevering.

Mocht u vragen hebben over dit project of willen weten wat VHCM voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op! info@vhcm.eu

HCM Expathotel Opmeer

HCM Expathotel Opmeer

HCM Expathotel Opmeer


Over de schrijver
VHCM heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor haar relaties, ook internationaal (ruim 35 jaar ervaring met projecten in Duitsland).Wij leveren specialisten in Projectmanagement in Civiele en Bouwkundige Projecten met een sterke focus op Kwaliteit, Structuur, Planning, Proces en uiteraard op het door jouw gewenste resultaat.Door de duidelijke visie, overtuigingskracht, pragmatische inslag en sterke ervaring in het gehele bouwproces, realiseren wij de gewenste resultaten voor onze opdrachtgevers.Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk een strakke planning, duidelijke afspraken, controles, opleverafspraken en veiligheid is.Jouw rendement en tevredenheid zijn key.
Reactie plaatsen